Serie:HockeyTvåan B
Samling:15:00
Vinst 2-4 i seriepremiären!
2018-10-08 12:01

Seger i premiären med 2-4 efter en riktigt svängig match. AHC tar ledningen efter 1:49 i första perioden. Den kanske inte så vane målskytten #5 Otto Kihlstadius kliver in i offensiv zon, rundar buren och lägger snyggt in säsongens första mål via köksvägen. Smedjebacken kunde 2min senare kvittera genom ett snyggt handledsskott i första krysset bakom AHCs burväktare #39 David Tindefjord. AHC kunde ändå gå till periodvila i ledning efter att #20 Oliver Winkel som påpassligt höll sig framme och petade in en backhand mellan målvaktens benskydd. I andra perioden får AHC spela 3 mot 5 men fredar sig bra och dryga minuten efter att man blivit fulltaliga kan vi se #79 Fredrik Hermansson skjuta en puck som styrs stolpe in via en försvarandes skridsko. Hemmalaget reducerar dock innan perioden är slut. Sista perioden är lite av ett ställningskrig men lite mer än halvvägs in i perioden kan AHC dryga ut ledningen till 2-4 via "The man with the C", #13 Erik Fridlund vilket också blir slutresultatet.