Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Åmål SK
vs
Arvika Hockeyclub
Åmål SKvsArvika Hockeyclub

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 29 februari,
Plats:Åmåls Ishall
Storvinst och serieseger i sista matchen!
2020-03-03 08:41

AHC/CHC’s U14 lag packade väskorna för sista gången den här säsongen när dom begav sig till Åmål för att spela den sista matchen i U14 div 2. Vid vinst skulle seriesegern vara bärgad för andra året i rad.

Period 1


Redan efter 47 sekunder kunde grabbarna ta ledningen med 0-1 genom Oscar Pauli assisterad av Viktor Berg. AHC fortsatte att trumma på framåt och i den 8:e minuten var det dags för mål igen när Viktor Olsson snyggt hittar Eric Järvholm vid den bortre stolpen och han kunde enkelt raka in 0-2 otagbart för Åmålskeepern. I den 15:e minuten började AHC/CHC få upp värmen i målskyttet ordentligt när Oscar Björkman satte 0-3 så tickade målen på i rask takt efter att Viktor Berg gjort ytterligare 2 mål och Oscar Pauli även han 1. Skotten vann AHC/CHC med 17-5.

 

Period 2


Oscar Pauli hade med sig härliga vibbar från den första perioden och kunde även i den andra öppna målskyttet tidigt genom att göra 0-7 efter bara 46 sekunder. Viktor Olsson visade prov på fina färdigheter när han på ”Foppa-vis” åkte igenom Åmåls lag och satte 0-8 i den 3:e minuten. Efter detta drog AHC på sig en utvisning där Åmål kunde utnyttja det numerärar överläget och sätta en reduceringspuck till 1-8 bakom en skymd Filip Toftling i Arvikas mål. Sedan var det dags igen för AHC att hitta nätet och som så många gånger tidigare kunde målskytten skrivas Oscar Pauli. Det slutgiltiga 1-10 kunde Lias Andrén Lagerwall sätta efter att han snabbt varit framme och tagit vara på en målvaktsretur efter skott från Eric Järvholm. Skotten i den andra perioden vanns även där av AHC/CHC 10-8.

 

Segern i den sista matchen gav AHC/CHC den totala serie-segern i U-14 div 2. Ledarna vill passa på att tacka grabbarna i laget för en fantastisk säsong och blickar fram emot en ny säsong i samma härliga anda!


<< Tillbaka

 
 
Våra Sponsorer