Samling:15:30
Flyers vann 6-4
2019-11-03 21:06
Period 1

Det han inte gå länge efter första teket innan AHC fick chansen i numerät överläge. I PP sen så drog Flyers på sig ytterligare en utvisning och Arvika gav en gyllene chans att ta ledningen. Och så blev det. Efter 2 minuters spel kunde Fredrik Hermansson trycka in 0-1 och sitt 6:e mål för säsongen när AHC spelade 5mot3. Flyers kunde sedan göra 1-1 med dryga 6 minuter kvar och även gå upp i ledning 2-1 med 1:15 kvar av perioden.

Period 2

Den andra perioden brukar vara den svagaste för Arvika och så även denna gång. Efter dryga 8 minuter kunde dock Oliver Johansson kvittera till 2-2 assisterad av Robin Kandergård och Stefan Kask. Sedan gick det fort.. 3-2 kommer 3 minuter efter kvitteringen och sedan även 4-2 och 5-2 med 2 minuters mellanrum. En tung period för AHC där man gick för hårt framåt och öppnade sig bakåt.

Period 3

Hemmalaget gjorde även 6-2 tidigt i den sista perioden när Kapten Fridlund åkt ut 2 minuter för tripping. AHC gav sig dock inte och med 4,5 minut kvar kunde Fridlund styra in 6-3 när man fått chansen i numerät överläge. Man gjorde även 6-4 när det återstod 2,5 minut genom Robin Kandergård. Närmare än så kom man dock inte trots ett försök där man plockade målvakten och spelade 6mot5.