Serie:HockeyTvåan B
Samling:18:00
Stabil seger i hemmapremiären
2018-10-11 07:39

3-0 och kassaskåpssäker vinst hemma i Banken! Ett mål per period där det va #21 Fabian Sandberg som öppnade målskyttet genom något som kan gå hela vägen till säsongens snyggaste redan i andra matchen. Solo åkning a la Gretzky där han slutligen lurar ner keepern går bakom kassen, drar tillbaka pucken och lirar in den vid första stolpen. Andra periodens mål signeras #10 Oliver Johansson som snyggt styr in pucken otagbart för Vikings målvakt. Sista målet var även det en delikatess av firma #65 Robin Kandergård, #66 Pontus Strömvall och #84 Hugo Liljestrand som är siste man på pucken och snärtigt smäller upp den i första krysset. Man of the match blev utan tvekan #39 David Tindefjord som gjorde allt och lite till ikväll.