Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Corona restriktioner Arvika Hockey
Dessa restriktioner gäller under Covid -19 pandemin tills annat anslås.

Dusch: Vid träning och hemma match så duschar vi hemma. Bortalagen vid match i Arvika Ishall tillåts duscha. Detta blir då samma restriktioner som gäller all annan idrott på Viks idrottsplats.

Publik under träning: Vi tränar utan publik. Om personer som inte har en funktion under träningspass befinner sig i ishallen så har den träningsgrupp som håller i träning rätt att be den person att lämna hallen. Vi kan självklart ge tillåtelse för föräldrar till barn med behov som behöver befinna sig på plats. T.ex. diabetes. Men antalet icke utövare och icke funktionärer ska vara minsta möjliga.

Publik under hemma match: För en offentlig tillställning (samling), som en ungdomsmatch är. Så gäller enligt lag max 50 deltagare i denna tillställning. 
Vad räknas som deltagare:

1.       Utövare (spelare)

2.       Funktionärer (ledare, materialare, personal i sekretariat, domare och vaktmästare)

3.       Publik (eventuella förare för bortalaget)

Dessa deltagare får max uppgå till 50st tillsammans i Arvika Ishall vid hemmamatch.

- Vaktmästare skall räknas som 1st.

- Eventuella förare för bortalaget släpps in som publik. 1 förare per bil och så få bilar som möjligt. Så bara förare och inte annan anhörig till spelare utöver förare. T.ex. syskon, mor och farföräldrar, annan förälder eller kompisar tillåts som publik.

- För hemmalaget gäller ingen publik i hallen.

Det lag som arrangerar matchen ska se till att detta följs och kommuniceras till motståndarlaget innan matchen. Ett dokument med denna information finns att hämta under isschema/dokuement på http://www.arvikahockey.nu .


Publik under borta match: Ta kontakt med den förening sm ni ska möta eller den förening som arrangerar matchen om vilka restriktioner som gäller i den aktuella ishallen/arenan.


Mvh

Styrelsen Arvika Hockey


Beslutet bygger på följande:


https://www.swehockey.se/Gamlaswehockey.se/NyheterSIF_old/nyheterfransvenskaishockeyforbundet/2020/Maj2020/svenskaishockeyforbundetsriktlinjergallandecorona


https://polisen.se/aktuellt/nyheter/2020/mars/ytterligare-begransade-mojligheter-till-allmanna-sammankomster-och-tillstallningar/


https://www.rf.se/coronavirusetochidrottsrorelsen/vanligafragoromcoronavirusochidrott/regeringenharbeslutatattforbjudaallmannasammankomstermedfleran50personer.vadinnebardetforidrotten/


 
Våra Sponsorer