Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Följder av nya Corona restriktioner.
2020-11-12 16:16
I följd av nya Corona restriktioner så gäller följande:

 • All aktivitet för A-lag, J18 och veteranerna avbryts.
 • Alla planerade matcher för alla lag skjuts på framtiden.
 • Alla träningsaktiviteter kommer nu bara ske under veckodagarna. Alltså ingen helgaktivitet. 
 • Hockeyskolan tar också paus.
 • AHCs friåkning försvinner ut schemat.

Schemat planeras om så att alla aktiviteter tidigareläggs där nu hål från avbrutna aktiviteter finns. Första träningen på dagen ligger kvar vid 16:20.

För info så kommer allmänhetens åkning ställas in både på vardag och helg.

Detta gäller tills annat anslås.

//Styrelsen
Corona restriktioner och rekomendationer
2020-11-12 12:19
Vi (styrelsen) har sedan tidigare skickat ut Corona restriktioner, uppdaterat dom på facebook och på hemsidan. Men vi (styrelsen) vill nu se till att dom följs bättre. Nedan har ni ett antal punkter som är restriktioner och rekommendationer:

 1. Ingen publik på träning. Vi ser publik på träning och kommer nu be vaktmästaren att låsa dörren vid caféterian och bara låsa upp den vid matcher eller för hockeyskolan. Se till att era föräldrar följer detta. Bästa stället att hämta och lämna barnen är på parkeringen.
 2. Spelarna får inte i och mellan avbytarbåsen titta på pågående träning/match i väntan på sin egen och efter sin egen träning/match. De ska helst ta sig in i hallen till sitt omklädningsrum och byta om och inte lämna omklädningsrummen förrän det är dags att beträda isen.
 3. Spelarna ska inför sin träning/match vänta på att spelarna från föregående träning/match lämnat isen, avbytarbåsen och korridoren till omklädningsrummen innan de börjar ta sig ut till sin träning/match.
 4. Ingen får längre dricka vatten direkt från kranarna i ishallen. Har man ingen vattenflaska med sig ut på isen så får man klara sig utan vatten eller hämta vattenflaskan.
 5. Vi delar heller inte på vattenflaskor.
 6. Dusch sker bara för bortalag vid match eller de som har lång resväg vid träning. T.ex. spelare från andra klubbar i snedstreckslag.
 7. Vid symptom stannar ni självklart hemma.
 8. Om ni provat positivt för Corona så följ de regler som finns för att inte sprida smittan vidare. Om ni testats positiv för Corona och ni rört er i ishallen eller någon träningsgrupp/lag hör av er till AHC så att vi har kolla på smittspridningen i föreningen och ishallen. 
Skicka ut denna info i era kommunikationskanaler så ni når föräldrarna. Ha också genomgångar av detta i omklädningsrummet inför träning/match så att era spelare får infon och följer den.

Detta gäller alltså alla ungdomslag från J18 och yngre.

A-lag och hockeyskolan har redan andra restriktioner på och runt sina träningar/matcher.

På sidan http://www.arvikahockey.nu/sida/?ID=300093 hittar ni aktuella restriktioner.

/Styrelsen AHC
A-lag
Referat: Arvika HC - Hammarö HC
Förlust i seriepremiären.
2020-11-09 18:10, A-lag
AHC tog emot Hammarö i söndagens seriepremiär i Hockeytvåan. En match som gav höga förhoppningar efter den första perioden men som slutade i en såkallad plump i protokollet. 
Viktig information från Region Värmland
2020-10-27 15:36
Med anledning av de nya förhållningsreglerna från Region Värmland vill vi här med informera samtliga om vad som gäller i och kring vår verksamhet.

Se bilder

Vi har fortfarande ett tak på 50 åskådare. Vi har även valt att inte ta emot supportrar från bortalaget. Detta för att hålla nere resandet och risken för ytterligare smittspridning mellan städerna. 

// 
Styrelsen
Arvika Hockey Club
A-lag
Stapleton gav AHC vinst i sista träningsmatchen
2020-10-25 19:05, A-lag
Firma Fridlund, Kask och Stapleton uppställda för tek i offensiv zon.
Under fredagen var det dags för AHCs sista träningsmatch innan seriespelet drar igång. Matchen var returmötet mot Hammarö där man senast vann med 5-2 hemma i Banken.
A-lag
Kil vaknade och vann
2020-10-22 18:50, A-lag
Kilspelarna jublar efter 1-4.
Det var bäddat för en spännande match under onsdagskvällen när Kil kom på besök. Ett Kil som öppnat årets försäsong med inte bara en utan TVÅ vinster mot Munkfors. AHC kommer från en vinst senast mot Hammarö men har dessförinnan en förlust mot Åmål och en vinst mot Säffle. 
Nyheter från våra lag
Hockeyskolan, 12/11 17:08 
A-lag, 09/11 18:10 
Hockeyskolan, 26/10 20:24 
A-lag, 22/10 18:50 
 
Våra Sponsorer