SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Anmälan för Skridsko- och Hockeyskolan 21/22
2021-06-16 11:26

Man tänker kanske inte så mycket på vatten i frusen form just nu, snarare på att kasta sig i det från en brygga eller liknande.

 

Men likväl öppnar vi anmälan för Skridsko- och Hockeyskolan 2021/2022!

 

Skridsko- och Hockeyskolan kommer starta med en prova-på-dag för alla 9 oktober, mer information kommer såklart publiceras ju närmare vi kommer på hemsida, sociala medier och via mail för anmälda.

 

Nu ser vi till att fylla isen i höst!

 

LÄNK TILL ANMÄLAN

Årsmöte 2021
2021-05-26 20:37

ÅRSMÖTE TISDAG 15 JUNI KLOCKAN 18.00

 

Arvika HC bjuder in föreningens medlemmar till årsmöte. På grund orsaker vi alla känner till, kommer mötet hållas digitalt. Skulle restriktionerna ändras så kan möjlighet ges att närvara fysiskt, men såklart med möjlighet att delta digitalt oavsett. Information kring detta uppdateras om aktuellt.

 

Anmälan MÅSTE göras för deltagande och den görs till patric@arvikahockey.nu senast 15 juni klockan 12.00.

 

Väl mött alla AHC-vänner!

Arvika HC investerar för framtiden
2021-04-21 09:55
Bild från Scandic Arvika. Fr. v: Fabian Sandberg, Kristoffer Östling, Malin Pauli, Peter Axelsson, Fredrik Höglund, Henrik Gustavsson, Daniel Backlund, Anders Hermansson. Patric Fäldt deltog på länk.

Säsongen 20/21 är till ända och den kommer sannerligen gå till historien, om än inte på det sätt man vill som idrottsförening. Men tid har getts för eftertanke och reflektion. Att kavla upp ärmarna och blicka framåt.

Anmälan till Skridsko- och Hockeyskolan 27/2
2021-02-23 09:03
Hej på er!

Nu är det dags att anmäla för lördagens Skridsko- och Hockeyskola. Följ länken nedan:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfF-6slogr8r_wgo_NGNaikZZ-RR1Pwz5LhzOxqjOur9iVUeQ/viewform?usp=sf_link

En extra påminnelse om att märka ert barns utrustning, så vi vet vem vi ska kontakta om något blir kvarglömt. I lördags blev det ett par svarta och vita Bauer-handskar kvar. De ligger i Hockeyskolans förråd.

Allt gott!

Ledarna
Anmälan för Skridsko- och Hockeyskolan 13/2
2021-02-10 10:28
Hej!

Vad härligt det var att få starta upp Skridsko- och Hockeyskolan i lördags. Det märktes inför att många gått och väntat och det märktes inte minst på deltagarantalet.

Dock är det ju så att vi maximalt får vara 25 deltagare inklusive ledare, och denna gräns nådde vi upp till både på Skridskoskolan och Hockeyskolan. Då jag vet att flera deltagare inte var med i lördags, men har för avsikt att delta kommande lördagar, har vi beslutat att vi måste ta emot anmälningar för att vi inte ska gå över gränsen på 25. Det är jättetrist att behöva begränsa grupperna, men nödvändigt för att vi ska kunna följa de restriktioner som gäller för aktivitet i ishallen tillsvidare.

Därför behöver ni fylla i formuläret via länken längre ner i texten


V
iktig info:
  • Formuläret gäller för ett (1) barn. Har ni fler barn som ska delta måste ni fylla i formuläret för varje barn.
  • Var noga att ni väljer rätt pass, Skridskoskola eller Hockeyskola. Man får inte anmäla sig till båda passen.
  • Ni kommer få bekräftelse om ni fått plats på lördag eller ej. Får ni inte plats kommer ni på reservlista och kan med kort varsel få erbjudande att delta om återbud skulle inkomma. Reservlista = förtur att delta nästkommande lördag.
  • Om ni får plats men inte kan komma är det jätteviktigt att ni meddelar detta till Patric Fäldt (se kontaktuppgifter längst ner) så vi kan ta från reservlistan. Vi har förståelse för att återbud kan tvingas lämnas med kort varsel pga allmänna rekommendationer om symptom, men meddela även om det skulle vara på lördag morgon.
I övrigt gäller samma information och restriktioner som lämnades förra veckan inför återstarten.

Länk till formulär:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfF-6slogr8r_wgo_NGNaikZZ-RR1Pwz5LhzOxqjOur9iVUeQ/viewform

Tack för visad förståelse!

Patric Fäldt
070-5899642
patric.faldt89@gmail.com
Ishallen stänger
2020-12-20 16:09
Idag kom beslutet från kommunen att stänga ishallen i enlighet med regeringen och FHMs råd och riktlinjer.

Detta är beslutet från Arvika kommuns kultur och fritidsavdelning:

Från och med mån 21 dec är ishallen helt stängd. Beslutet gäller tills vidare. Vi måste få information från FHM mfl om hur fredagens beslut ska förstås vad gäller barn/ungdomsidrotten. Enligt fredagens uppgifter ska det gälla tom 24 jan men som sagt vi måste få mer info om tolkning av detta beslut. Ishallen kommer dock vara stängd minst tom 10 jan.
Nyheter från våra lag
Hockeyskolan, 17/12 20:50 
Hockeyskolan, 12/11 17:08 
A-lag, 09/11 18:10 
Hockeyskolan, 26/10 20:24 
 
Våra Sponsorer