SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Arvika Hockey Club
J-18

Oscar Karlsson uttagen till TV-Pucken
2020-09-23 18:36
Oscar Karlsson under en av träningarna med A-laget.
Oscar Karlsson går en ljus framtid till mötes. Han har imponerat stort på både ledare och spelare när han under försäsongen varit med och tränat med A-laget. Nu har han också välförtjänt belönats med en plats i TV-Pucken.
Grattis till platsen i Tv-pucken. Hur känns det?
-Tack så mycket, det känns jätte bra och kul att få chansen. En pojkdröm som går i uppfyllelse.

Du är ju en av dom som är uttagen till Svenska Ishockey Förbundets egna trupp och kommer därmed få åka till Enköping för gruppspelet. Känner du några av killarna i laget?
-Ja, jag känner två stycken. En från Hammarö och en från Småland. Men det kan vara någon ytterligare eftersom jag inte sett truppen än.

Du blev ju först uttagen till Värmlands lag men fick sedan ett nytt besked att dom plockat in en annan målvakt istället. Hur kändes det och vad fick du för förklaring till beslutet?
-Det var ju såklart ett jobbigt besked och den förklaring jag fick var att den andra målvakten skulle få bättre förberedelser än mig. Men jag tycker att jag inte la någon större energi på det utan fortsatte kriga.

Du har ju även fått vara med en hel del på A-lagets träningar nu i början och imponerat stort. Hur tycker du själv att det har gått?
-Först och främst tycker jag det är roligt att ha fått chansen att vara med. Jag tycker själv att det har gått bra men jag tror att en stor del i det ligger att jag har trivts bra i laget.

Tack för att du tagit dig tid att svara på frågorna och lycka till i turneringen Oscar!
-Tack så mycket.

Även två andra förmågor med AHC-bakgrund återfinns i årets TV-Pucken. Albert Wikman och Carl Örnberg som i år valt att spela i Färjestad kommer representera Värmland i årets upplaga.
Stort lycka till grabbar!
 
Huvudsponsorer
Våra Sponsorer