SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Corona restriktioner Arvika Hockey
Dessa restriktioner gäller under Covid -19 pandemin tills annat anslås.

Dusch: Vid träning och hemma match så duschar vi hemma. Bortalagen vid match i Arvika Ishall tillåts duscha. Detta blir då samma restriktioner som gäller all annan idrott på Viks idrottsplats.

Publik under träning: Vi tränar utan publik. Om personer som inte har en funktion under träningspass befinner sig i ishallen så har den träningsgrupp som håller i träning rätt att be den person att lämna hallen. Vi kan självklart ge tillåtelse för föräldrar till barn med behov som behöver befinna sig på plats. T.ex. diabetes. Men antalet icke utövare och icke funktionärer ska vara minsta möjliga.

Publik under hemma match: 
Från 1e augusti 2020 och tills vidare. Tills annat anslås gäller följande vid ungdoms match (J18 och nedåt).

AHC har nu sökt tillstånd och har från Polisen fått klartecken att ha 50 åskådare som publik på matcher arrangerade i Arvika Ishall. Dessa 50 räknas förutom funktionärer och spelare.

Som funktionärer räknas, vaktmästare, ledare som deltar i båset, sekretariatet och kioskpersonal samt publikvärdar.

För att anhöriga till alla spelare ska få se matchen så kommer publiken delas in som följande:

-          2st anhöriga per spelare i hemmalaget.

-          1st anhörig per spelare i bortalaget.

Om dessa anhöriga inte uppgår till en publik på 50 åskådare så får publiken fyllas på med principen först till kvarn upp till 50 åskådare.

Det lag som arrangerar matchen ska utse en matchvärd som ska se till att detta följs och kommuniceras till motståndarlaget innan matchen. För att matchvärden ska kunna göra sitt jobb så behöver den en kopia av laguppställningarna c:a 1 timme innan match.


Det lag som arrangerar matchen ska se till att detta följs och kommuniceras till motståndarlaget innan matchen. Ett dokument med denna information finns att hämta under isschema/dokuement på http://www.arvikahockey.nu .


Publik under borta match: Ta kontakt med den förening som ni ska möta eller den förening som arrangerar matchen om vilka restriktioner som gäller i den aktuella ishallen/arenan.


Mvh

Styrelsen Arvika Hockey

 
Våra Sponsorer