SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Arvika Hockey Club

Team -12/-13 (U11)
Stena Recycling Cup F12
2023-03-20 15:58, Team -12/-13 (U11)

Fler bilder (+4) >>

Arvikas F11 och F13 avslutade säsongen med att åka till Örebro för Stena Recycling Cup för tjejer födda 2010-2014.

Laget åkte till Örebro redan på lördagen för två timmars hoppande på Jump och gemensam middag innan man begav sig till Tysslinge Skola för att spendera natten på luftmadrass.

 

På söndag ringde klockan tidigt och efter frukost på förläggningen begav sig gänget till Trängen IP. Totalt ställde AHC upp med 26 spelare fördelat på tre "smålag" som ställdes mot Örebro, HV71 och Skövde. Tjejerna stod för kämpainsatser hela dagen mot generellt 1-2 år äldre spelare. Totalt fem 2 x 15 minuters matcher avverkades för varje lag men humöret och energin var ändå på topp hela dagen och inte ens på bussresan hem verkade den avta. Säkerligen slocknade dock både spelare och ledare gott i sina egna sängar vid hemkomst.

 

Ledarteamet vill tacka alla spelare och föräldrar för en fantastisk säsong och cupen i Örebro var verkligen en otrolig avslutning. Laget har utvecklats stort och vi längtar till nästa säsong!

SWEGON CUP AVSLUTAR SÄSONGEN I SPARBANKEN ARENA
2023-03-14 09:29
Vi är inne på sista veckan med aktivitet i Sparbanken Arena för den här säsongen. Många lag drar närmsta veckorna iväg på cuper i vårt avlånga land och här hemma avrundas säsongen med Swegon Cup för U10 och U11 på lördag och söndag.
 
I övrigt ser lagens säsongsavslutningar ut som följande:
 
-U16 avrundar säsongen med en släpande seriematch på söndag som spelas i Gränshallen då man tar emot BIK Karlskoga. Därefter siktar man in sig på cupspel i Trollhättan 7-9 april.
 
-U14 sticker till Tibro för att delta i Västanå Trophy 31 mars-2 april.
 
-U13 avslutar med två cuper. Först över höjden till Sunne 25-26 mars och sedan ner till Kungsbacka för att delta i Hanhals Kings Trophy 1-2 april.
 
U12 har även dom två cuper framför sig. Första nu till helgen då man deltar i Färjestadcupen tillsammans med Kil. Sen bär det av till klassisk cupmark i Vänersborg 24-26 mars.
 
U11 avslutar säsongen med sin egen Swegon Cup i Sparbanken Arena nu på söndag.
 
F13 och F11 drar på cup tillsammans i Örebro nu till helgen där Stena Recycling Cup spelas.
 
U10 spelar sin Swegon Cup nu på lördag och avslutar sedan med en tur ner till Uddevalla 1 april.
 
U8 och U9 avslutar sina säsonger med ordinarie träning under tisdag och onsdag
Vi önskar alla lag stort lycka till med sina säsongsavslutningar!
AIGHD lockade drygt 60 tjejer till Sparbanken Arena
2023-03-13 19:38

Under lördagen genomfördes andra upplagan av Arvika Icebears Girl Hockey Day i Sparbanken Arena. Drygt 60 hockeytjejer från olika föreningar i Värmland deltog och dagen fylldes av två ispass, ett fyspass under ledning av instruktörer från Hälsokompaniet samt ett pass med fokus på värdegrund och teambuilding som leddes av Johanna Ahlin från RF Sisu Värmland. Givetvis fylldes magarna under dagen med spaghetti och köttfärssås från Restaurang Skeppet samt mellis från Arla. 
Alla inblandade kunde summera en toppendag och vi toppade fjolåret deltagarmässigt och kände att vi höjde kvaliteten på hela upplägget ett par snäpp.

Vi tackar alla deltagare och människor som gjorde dagen möjlig! Vi ser redan fram emot nästa års upplaga!

Arvika HC bemöter insändarna i NWT
2023-03-09 14:26

Lördag 25/2 publicerades en insändare på nwt.se som under söndagen redigerades något, följt av en ny insändare under måndag eftermiddag och sedan ytterligare en insändare under tisdagen. Arvika HCs avsikt var att i början av förra veckan lämna en replik på den första insändaren. Då ytterligare två publicerades valde vi att invänta eventuellt fler under förra veckan för att nu kunna ge ett samlat svar.

 

Anklagelserna i den första insändaren är av allvarlig karaktär och det som beskrivs är något våra lag med ledarna i spetsen och i nästa steg styrelsen arbetar med för att det inte ska förekomma. Omfattningen av incidenterna som insändaren ger sken av är dock något vi inte delar. Vi har såklart våra utmaningar och hanterar dem enligt gällande föreningspolicy, men att vi skulle vara en förening som sticker ut i negativ bemärkelse när det kommer till beteende som beskrivs, anser vi inte vara ett rättvist påstående.

 

Några telefonsamtal gällande det som beskrivs i den första insändaren har inte inkommit till kansliets personal, varken från föräldrar eller föreningsrepresentanter i andra föreningar eller vår egen. Hade så varit fallet hade de verkligen inte bemötts med skratt och ”det har vi inte tid med”. Inte heller har några mail inkommit till någon av våra @arvikahockey.nu-adresser från föräldrar eller föreningsrepresentanter från andra föreningar vilket gör det svårt för oss att bemöta dessa anklagelser fullt ut.

 

Vi har varit i kontakt med de två sponsorer som orättvist hängdes ut i insändaren och gett vår bild av saken. Alla parter ser fram emot fortsatt samarbete med fullt förtroende.

 

Vad gäller den andra insändaren så vill Patric Fäldt förtydliga att när det kommer till nyheter kring specifika lag på hemsida och sociala medier så görs verkligen ingen urvalsprocess. Allt som kommer till kansliet från olika lag i föreningen publiceras. Ibland görs även inlägg av Patric vid särskilda händelser som U14-lagets DM-guld, eller när det är föreningens gemensamma aktiviteter som exempelvis camper. Undantaget är vårt herr- och damlag han skriver inlägg åt, men även där kommer inte sällan infon från lagen själva. Dock är publicering av dessa inlägg aldrig något som gör att andra nyheter väljs bort, utan det är helt enkelt för att ungdomslagen inte delger vad de i så fall önskar få publicerat.

 

Patric vill också klargöra att hans huvuduppgift såklart är att verka för hela föreningens intressen, vilket också är hans och styrelsens uppfattning att han gör. Detta gäller självklart också styrelsens arbete och engagemang. Då vi är en förening som ska dras framåt av alla tas självklart konkreta förslag emot om saker kan göras annorlunda och till det bättre. Det kan med fördel göras via telefon eller mail enligt kontaktuppgifter som finns på arvikahockey.nu under fliken “Om klubben”->”Styrelsen” eller ”Kontakt”.

 

Arvika HC vill fortsatt arbeta för att vara en öppen, inkluderande och jämställd förening.

Styrelsen

Patric Fäldt

Information Arvika Icebears Girl Hockey Day
2023-03-08 10:29

Arvika HC hälsar er hjärtligt välkomna till vår andra upplaga av Arvika Icebears Girl Hockey Day på lördag!

 

I dagsläget är 67 tjejer anmälda och vi ser fram emot en fullspäckad dag med ispass, fysträning och andra aktiviteter.

 

Nedan följer schema för respektive grupp. Omklädningsrummen gäller för hela dagen.

 

Grupp 1 (födda 2015-2016)

Tid

Aktivitet

Plats

8.30

Samling

Ishallen, omklädningsrum A

9.00-10.00

Isträning

Ishallen

10.30-11.20

Fysträning

Fotbollshallen

11.30

Lunch

Klubblokalen

12.30-13.30

Isträning

Ishallen

13.50-14.40

Värdegrund/Teambuilding*

Fotbollshallen

15.20

Mellanmål/tack för idag!

Klubblokalen

*tömning av omklädningsrum efter aktiviteten

 

Grupp 2 (födda 2013-2014)

Tid

Aktivitet

Plats

8.30

Samling

Ishallen, omklädningsrum B

9.00-10.00

Fysträning

Fotbollshallen

10.10-11.10

Isträning

Ishallen

11.40

Lunch

Klubblokalen

12.10-13.00

Värdegrund/Teambuilding

Utomhus

13.40-14.40

Isträning*

Ishallen

15.20

Mellanmål/tack för idag!

Klubblokalen

*tömning av omklädningsrum efter aktiviteten

 

Grupp 3 (födda 2008-2012)

Tid

Aktivitet

Plats

10.45

Samling

Ishallen, omklädningsrum C

11.20-12.20

Isträning

Ishallen

12.30

Lunch

Klubblokalen

13.00-13.50

Värdegrund/Teambuilding

Fotbollshallen

14.00-14.50

Fyspass

Fotbollshallen

15.00

Mellanmål

Klubblokalen

16.00

Ispass/tack för idag

Ishallen

 

Fyspass kommer att hållas i fotbollshallen ute på Viks idrottsområde, ca. 300m från ishallen. Temperaturen i hallen är ungefär som utomhus med skillnaden att ingen eventuell sol värmer, så medtag värmedress och vi rekommenderar även mössa och fingervantar. Fyspassen hålls av instruktörer från Hälsokompaniet.

 

Även Värdegrund/Teambuilding-passen kommer att hållas i fotbollshallen, med undantag från grupp 2 som kommer genomföra passet utomhus i anslutning till ishallen. Så samma kläder som för fyspassen gäller. Dessa pass kommer att ledas av Johanna Ahlin från RF-Sisu.

 

Ispassen genomförs av utbildade tränare från Arvika HC och vi kommer vara mellan 6-7 ledare på isen varje ispass.

 

Lunchmenyn består av spaghetti och köttfärssås och vi har tagit hänsyn till specialkost som inkommit vid anmälan. Vet ni med er att ni kan ha missat att ange specialkost vid anmälan, vänligen informera oss omgående enligt kontaktuppgifter längst ner.

 

Grupperna kommer under dagen lotsas av utsedda gruppledare, två stycken per grupp. De kommer förses med kontaktuppgifter till er föräldrar och ni kommer även att kunna få deras kontaktuppgifter vid ankomst.

 

Vi har materialförvaltare på plats under dagen. Dock vill vi att ni kommer till dagen med nyslipade skridskor, men ”materialarna” finns behjälpliga under dagen om något skulle behöva ordnas med utrustningen.

 

Vi vill gärna ta bilder under dagen för föreningens hemsida och sociala medier. Om någon inte vill vara med på bild, vänligen meddela oss så ska vi ta största hänsyn till det.

 

Mobiltelefoner lämnas hemma eller till förälder vid ankomst.

 

Har ni frågor eller vill delge oss särskild information inför dagen, gör ni det till:

Patric Fäldt

070-5899642

patric@arvikahockey.nu

 

Vi ser fram emot en härlig heldag i hockeyns och glädjens tecken i Sparbanken Arena!

VI SPONSRADE ÅRETS ENKRONASMATCH
2023-02-21 08:00

10 kr

Arveda Vårdkonsult AB

 

5 kr

Tregnor AB

Thermia Värmepumpar

Arvika Industriservice AB

Creatura

Autorikt

Brunskogs Försäkringsbolag

Niclas Fäldt

Volvo CE

B.R.A Låsteknik

PEAB

Tigbro

Andersson & Olsson Plåtslageri

Moelven Edanesågen

Nkontakt i Värmland

Dalens Trä och Bygg

 

4 kr

Finnebäcks

Euronics Arvika

Wermlands Mejeri

XL Bygg Hilmer

 

3 kr

Kermith Transport & Service AB

OKQ8 Verkstad Arvika

Trioworld Lundin AB

Familjen Sandberg

Henrys Bygg

Arvika Redovisning

Frikab Elinstallationer

Rörledningsfirman Bröderna Karlsson AB

Olearys Arvika

Klässbols Linneväveri

Advokat Thor Olsson

Wico Vik

 

2 kr

Lekhörnan

Svanskog Pizzeria Gyllene Svanen

MG Service

Mekonomen Butik

OKQ8

Pikant

Haglunds El i Edane

Mackan och Jennifer

Viksjouren AB

TD Golv

Jösse Byggmaskiner

Mekonomen Verkstad

Elon Richardsons

ABC Solutions

 

1 kr

Opan Reklam

EY

Lecab Arvika

Wikmans Buss

Autoexperten ETJ Bilverkstad

Wilson Hälsa

Elon Elservice

Shell Välkommen In

Industrisupport

RG Rivning och Sanering

Keltox Reklam

Vegårn

JMS AB

Dans Åkeri

Handlarn Klässbol

LA Takvård

Styrkan Health Club

Sten Gustafsson Fastigheter

Mio Arvika

SKIDATA Scandinavia AB

Frost Alarm

 

1 kr Privatpersoner

Jacob de la Rose

Familjen Öberg

"Malla"

Dick Nilsson

Kristoffer Östling

Thomas & Isac Andersson

Patrick Östling

Familjen Claes Elvén

Lars-Ivar Karlsson

Mårten Eneblom

Marcus Wangensteen

"Boa"

Anton Brandhammar

Johan Olofsson

Jesper Kandergård

Familjen Stapleton

Oliver Kandergård

Viktor Lang

Karin och Urban Lang

Oskar Lang

Ingvar Axelsson

Johan Kaartinen Nilsson

Fredrik Bengtsson

Systrarna Frost

William Bråtner (plus 100:-/poäng av Felix Bråtner)

Patrick och Ann-Sofie Törsfeldt

Per och Christina

Familjen Hermansson

Jesper Dagerbäck och Nadja Zackrisson

 

Fast belopp

500kr - Pamela Dahlin

500kr - Leif Eneblom

3000kr - Advokat Peter Rimo

3000kr - Göran Portén AB

5000kr - Aktiv IT

1500kr - Gräv & Schaktarbeten i Grums AB

1500kr - Advokat Stefan Liliebäck

1500kr - Eleberg Kraftteknik AB

1500kr - Ebtech Kraftteknik AB

1500kr - SC Bygg & Montage AB

1500kr - Räxed Elkraftkonsult AB

3000kr - Rackstad Bil & Delar

1000kr - Hälsokompaniet

2500kr - Renta Arvika

1500kr - Glafsfjordens Maskin & Svets AB

1500kr - HYMAB

2000kr - A-Bilar

2000kr - Svensk Trälackering

500kr - Eda Miljöservice AB

500kr - Emilia Wadman

1500kr - El & Motor

2000kr - Din Takläggare

Ladda ner medlemsappen
Nyheter från våra lag
Team -12/-13 (U11), 20/03 15:58 
Team -13 (U10), 18/03 20:53 
Team -13 (U10), 15/03 19:39 
Team -14 (U9), 15/03 19:10 
Team -14 (U9), 12/03 22:22 
Team -13 (U10), 05/03 17:00 
 
Huvudsponsorer
Våra Sponsorer