SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Arvika Hockey Club

THERMIA CUPERNA SNART FYLLDA!
2023-09-29 17:04
Thermia Cuperna går av stapeln 4-5 november

Thermia Cup gör come back och arrangeras i år för U11 och F12 under helgen på höstlovet, 4-5 november. 

Killarna i U11 spelar under lördagen och där är cupen fulltecknad med 14 smålag från Arvika HC, Färjestad BK, Hammarö HC, Kils AIK Ishockey, Nor IK Hockey och Uddevalla Hockey Club. En fullmatad dag i hockeyglädjens tecken!
Spelschema och info hittar ni här: https://www.cuponline.se/start.aspx?cupid=37049

 

Dagen efter anordnas AHCs första cup för tjejer och det ser redan år 1 ut att bli Sveriges största cup för F12! Tyckte ni Uddevalla var långväga gäster på U11-cupen så är uppställningen av lag i F12 cupen än mer anmärkningsvärd. Förutom lag från Arvika HC kommer lag från Helsingborgs HC, Örebro Hockey Ungdom, Kristinehamns Hockey Team, Leksands IF och Stavanger Oilers!

Cupen är inte fulltecknad ännu, så sitter ni ute i Sverige (eller Norge) med ett F12 lag som funderar på att hitta på något roligt under höstlovet, så är Arvika rätt destination! Spelschemat är tight för att underlätta hemresan för långväga gäster, och fina boendealternativ finns för er som vill komma dagen före! Information om cupen samt anmälan hittar ni här: https://www.cuponline.se/start.aspx?cupid=37334

 

Men vilket intresse har Thermia Värmepumpar i att stötta föreningslivet i allmänhet och Arvika HC i synnerhet? Magnus Glavmo förklarar saken såhär:


”Thermias värdeord ansvar, engagemang och framåtanda kan ses spegla föreningslivets grunder vilket också ska spegla sig i det engagemang vi har för Arvikas föreningsliv. Den starka och djupt rotade föreningsandan som finns lokalt är något jag tycker vi ska värna om.
Det finns ett stort civilt engagemang i Arvika inom våra olika föreningar och vi på Thermia vill givetvis vara med och bidra. Vi har fördelen att kunna bidra till idrott, kultur och samhälle lokalt och i kombination med de eldsjälar som finns i föreningarna ser jag inga hinder att fortsätta den goda föreningskulturen som grundar gemenskapen i Arvika kommun.
Det är med stor glädje Thermia är med och sponsrar AHC ungdomscuper i år. Det känns ännu mer motiverat i och med den utveckling gällande fördelning av dam- respektive herrsektion som kan ses inom AHC och vi kan se att våra bidrag gynnar alla åldrar och lag.”

 

Vi säger stort tack till Thermia Värmepumpar för stödet och hälsar alla gästande lag och publik varmt välkomna till Arvika under 4-5 november!

UTPROVNING AV FÖRENINGSKLÄDER
2023-09-25 13:27
Från och med idag och fram till lördag eftermiddag finns provkollektion av Föreningskläder från CCM på plats i klubblokalen. Beställning och betalning görs direkt via Hockeystore. Länk till föreningswebbshop och inloggningsuppgifter finns på https://www.arvikahockey.nu/nyheter/?ID=211846&NID=819333
 
Det som finns för utprovning i klubblokalen är:
-HD jacka och HD byxa (tjockare dress)
-Lightweight jacka och Lightweight byxa (tunnare dress)
-Locker 1/4 zip tröja och Locker room byxa
 
I webbshoppen finns ytterligare utbud av AHC-kläder och ryggsäckar/väskor, bl.a den populära ”Hoodie Locker Room full zip” och den varma och goa ”Team Winter Jacket”. Alla kläder finns i JR- (120-160) och SR-storlekar (XS-XXL)
 
Hjälp oss hålla ordning på klädställningarna under veckan. Häng tillbaka det ni provar på rätt ställe
EXTRA ÅRSMÖTE GENOMFÖRT - NY STYRELSE PÅ PLATS
2023-08-31 11:17

Igår genomfördes föreningens extra årsmöte som innehöll fyllnadsval till styrelsen samt justering av föreningsstadgar på dagordningen. Mötet flöt på snabbt och effektivt och vi kan presentera följande styrelse för kommande verksamhetsår:

 

Ordförande 1 år: Peter Nolander
Ledamot 2 år: Inge Högfeldt
Ledamot 2 år: Morgan Nilsson
Ledamot 1 år: Anna Liljestrand Evaldsson (tillika vice ordf.)
Ledamot 1 år: Marie Olsson (tillika kassör)
Ledamot 1 år: Jennifer Eriksson
Ledamot 1 år: Fredrik Höglund (tillika ungdomsansvarig)

 

Dessutom valdes även följande befattningar:
Suppleant 1 år: Thomas Fredriksson
Suppleant 1 år: Bo Sandberg
Revisor 1 år: Henrik Utgårdh, EY

 

Vi välkomnar den nykomponerade styrelsen och ser fram emot ett härligt verksamhetsår med ispremiär på lördag!

NYTT DATUM FÖR EXTRA ÅRSMÖTE
2023-08-21 12:26

Extra Årsmöte kommer att hållas onsdag 30 augusti klockan 18.00 i Sparbanken Arenas klubblokal. Följande punkter kommer avhandlas:

 

  • Fyllnadsval:
    • Ordförande (1 år)
    • 3st ledamöter (2st 2 år, 1st 1 år)
    • 1st suppleant (1 år)
  • Beslut om justerade stadgar

Anmälan för deltagande på extra årsmöte görs till info@arvikahockey.nu. Förslag på nya stadgar hittas under "Isschema/Dokument" på www.arvikahockey.nu

 

Hjärtligt välkomna!

EXTRA ÅRSMÖTE FLYTTAS FRAM
2023-07-31 09:54
Kvällens planerad extra årsmöte flyttas fram pga vi ännu inte har fyllt vakanserna i styrelsen. Vi återkommer med nytt datum.
 
Vill du eller känner du någon som vill vara en del av Arvika HCs utveckling framåt genom ett styrelseuppdrag? Vänligen meddela valberedningen på info@arvikahockey.nu.
Team -13 (U11)
Ett dygn i Gunnarskog
2023-07-11 23:07, Team -13 (U11)

Team-13 spenderade ett dygn tillsammans mån-tis i syfte att lära känna varandra bättre och fortsätta lagbygget

 

Lek, bad, mat i mängder, vandring och samarbetsövningar tillsammans med beteendevetare Anna Ströander Venäleinen förgyllde dygnet

 

Tack grabbar för ett riktigt bra läger!

 

Ledarna

Ladda ner medlemsappen
Nyheter från våra lag
Team -13 (U11), 30/09 18:27 
Team -14 (U10), 30/09 18:20 
Team -13 (U11), 24/09 20:15 
Team -13 (U11), 11/07 23:07 
Team -12/-13 (F12), 24/04 07:36 
 
Huvudsponsorer
Våra Sponsorer