SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Arvika Hockey Club

Välkommen till AHC Tjej F12

F12 är en träningsgrupp för tjejer födda 2013-2014, vi tränar tillsammans med F14

 

Är du nyfiken på vad vi gör tillsammans - följ oss på instagram @arvikahc_tjej

 

Är du/ditt barn intresserad av att vara med så tveka inte utan hör av er till någon av ledarna. Kontaktuppgifter finns längst ner i truppen

 

Fyll även i detta formulär så kommer kallelser och gruppmejl automatiskt

 

Välkommen alla tjejer att testa hockey i vår fantastiska gemenskap!

 

//Ledarna AHC tjej

Thermia Cup F12
2023-11-07 20:19

På söndagen den 5 november fortsatte Thermia Cup med klubbens första cup för tjejlag, F12.

 

85 Spelare fördelat på 10 lag från 8 klubbar fyllde isen. Det var en dag fylld med mycket rolig hockey och många minnen på och utanför isen.

 

Gästande lag var Stavanger Oilers, Väsby IK, Leksands IF, Helsingborgs HC, Kristinehamn HT, Sunne IK och Charlottenbergs HC

 

Stort tack till alla AHC-föräldrar och tjejer som gjorde cupen möjlig! Tack även till alla spelare, ledare, domare, vaktmästare, Lisa i caféet,  publik och sponsorer 

 

Stena Recycling Cup F12
2023-03-20 15:58

Fler bilder (+4) >>

Arvikas F11 och F13 avslutade säsongen med att åka till Örebro för Stena Recycling Cup för tjejer födda 2010-2014.

Laget åkte till Örebro redan på lördagen för två timmars hoppande på Jump och gemensam middag innan man begav sig till Tysslinge Skola för att spendera natten på luftmadrass.

 

På söndag ringde klockan tidigt och efter frukost på förläggningen begav sig gänget till Trängen IP. Totalt ställde AHC upp med 26 spelare fördelat på tre "smålag" som ställdes mot Örebro, HV71 och Skövde. Tjejerna stod för kämpainsatser hela dagen mot generellt 1-2 år äldre spelare. Totalt fem 2 x 15 minuters matcher avverkades för varje lag men humöret och energin var ändå på topp hela dagen och inte ens på bussresan hem verkade den avta. Säkerligen slocknade dock både spelare och ledare gott i sina egna sängar vid hemkomst.

 

Ledarteamet vill tacka alla spelare och föräldrar för en fantastisk säsong och cupen i Örebro var verkligen en otrolig avslutning. Laget har utvecklats stort och vi längtar till nästa säsong!

Tjejhockeydag med FBK Girls på besök
2021-11-28 19:28

Under söndagen välkomnade AHCs F9 (tjejer födda 2013-2015) FBK Girls till Sparbanken Arena för en fullspäckad tjejhockeydag med en historisk första match lagen emellan. Hela 55 tjejer deltog i gemensam träning, lunch och avslutande matchsspel.

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Huvudsponsorer
Våra Sponsorer