SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Arvika Hockey Club

Stans bästa hockeylag - För ett välmående Arvika Kommun

 

 

   Rubriken lockar kanske till funderingar. Så svårt är det ju inte att vara bäst när man är ensam ishockeyförening i staden. Eller..?

Vi ser aldrig bristen på konkurrens som en anledning att luta oss tillbaka. Vi vill verka för barn och ungdomars välmående, att just vår förening ska utbilda och utveckla barn och ungdomar att bli deras bästa. Att förbereda dem för vad som komma skall, både inom ishockeyn men framför allt i livet. Hur man gör bra saker tillsammans. Hur man räddar ett friläge. Hur man sätter upp och förverkligar mål och drömmar. Hur man gör ”köttbullen”. Hur man behandlar lagkamrater, arbetskamrater, domare och medmänniskor med respekt. Man lär sig mycket i skolan – men inte allt. Vi är villiga och vi tar ansvaret att göra våra medlemmar till det bästa dom kan bli.

 

Visst är det fantastiskt att ligga i soffan och titta på Johan Olofsson eller Oskar Lang på TVn och höra kommentatorerna säga ”med Arvika HC som moderklubb”. Men lika fantastiskt är det att läsa en notis om en stipendiat på Solbergagymnasiet, en person som tillträder ett drömjobb eller någon som åkt Vasaloppet för tionde året i rad som man vet är, eller har varit, medlem i Arvika HC och på så vis, på ett eller annat sätt, blivit den personen delvis tack vare oss.

 

Vi vill vara föreningen för alla att utvecklas i. För vi vet att oavsett framgångar inom ishockeyn kan vi bidra till att göra människor till deras bästa. Mer än det kan vi inte begära.

 

   Som partner till Arvika HC har du möjlighet att ge oss förutsättningarna att fortsätta vår satsning att utveckla hockeyspelare och människor. Stora som små.

 

Ta en titt i vår Partnerskapsbroschyr och se hur du kan stötta vår verksamhet.

 

Kontakt:

Patric Fäldt

Sportchef

patric@arvikahockey.nu

070-5899642

 
Huvudsponsorer
Våra Sponsorer