SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Arvika Hockey Club
Hockey&Skridskoskolan

Snart drar Hockeyskolan igång!
2020-09-17 17:00
Nu börjar det äntligen närma sig start för årets Hockeyskola i Sparbanken Arena!

Lördag den 10 Oktober klockan 10.00-12.00 kör årets Tre Kronors Hockeyskola igång i Sparbanken Arena. Alla tjejer och killar är hjärtligt välkomna att starta eller fortsätta sin resa i hockeyns underbara värld!

I och med de speciella förhållanden som råder önskar vi att ni anmäler ert barn genom att klicka på "Anmälan" under Hockeyskolans ”lagsida”. Möjligheterna att skriva in sig på plats är begränsade, så vi är tacksamma om ni använder formuläret.
Vidare information kring riktlinjer för utövare och föräldrar kommer att komma i en separat nyhet här på hemsidan och i våra sociala medier när det närmar sig premiär.

Vi kommer till en början att dela upp isen i tre zoner för att kunna anpassa övningar och aktiviteter efter deltagarnas förmåga:

- 1 zon med Skridskokul. Här testar vi skridskorna, kanske för första gången någonsin, och lämnar klubban vid sidan. Vi leker, testar och utmanar våra färdigheter

- 1 zon för nybörjarhockeyspelarna. Här har vi klubban med oss och vi testar övningar både med och utan puck med fokus på skridskoåkningen.

- 1 zon för de som redan fått lite fart under rören. Här provar vi lite mer utmanande övningar, varvar med lite matchspel men såklart under leksamma former.

Såklart behöver man inte välja zon och vara där hela ispasset. Känner man för att prova på det ena eller det andra så roterar vi och låter alla barn prova på det de själva känner för.
Upplägget kan komma att ändras framöver beroende på deltagarantal. Skulle vi ha många barn som vill hålla sig till Skridskokul, vilket vi tycker vore jätteroligt, så kommer vi troligtvis dela upp tiden vi har på två pass, där det första vigs åt Skridskokul och det andra blir Hockeyskolan. Och man får givetvis vara med på båda om man vill!

Utrustning som krävs:
-Skridskor
-Hjälm med galler
-Halsskydd

Utrustning som kan vara bra att ha:
-Benskydd
-Armbågsskydd
-Handskar

Viss utrustning finns att låna på plats.


Arvika HC ser fram emot en ny härlig säsong med nya och "gamla" hockeytjejer och -killar i vår Hockeyskola.

Och du... Hockeyskolan är gratis hela säsongen!

Kontakt:
Patric Fäldt
070-5899642
patric.faldt89@gmail.com

Nyhetsarkiv
Hockeyskolan pausas!2020-11-12 17:08
Info v.442020-10-26 20:24
Info v. 432020-10-19 21:50
 
Huvudsponsorer
Våra Sponsorer