SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Arvika Hockey Club
Hockey&Skridskoskolan

Information och Coronarestriktioner för Hockeyskolan - *uppdaterad 11 oktober*
2020-10-06 14:29

Hej alla Hockeyskoleföräldrar!


Jag heter Patric Fäldt och har i år förärats att stå som huvudansvarig för Tre Kronors Hockeyskola i Arvika HCs regi. Jag har en lång bakgrund inom Arvika Hockey, men det blir första gången jag tar mig an de allra yngsta i vår förening. Till min hjälp har jag ett antal föräldrar till barn som är anmälda, men det är såklart jättevälkommet att utöka den skaran med fler om ni är intresserade. Kanske passar det inte varje gång, men en gång är bättre än noll. Så hör bara av er om ni är intresserade av att vara med på isen och hjälpa till!

Till helgen drar vi igång med årets Hockeyskola och det är så kul att ha sett anmälningarna trilla in varje dag! Nu på lördag har vi tid mellan 10.00-12.00. Det passar bra med ett något längre pass första gången så vi i lugn och ro kan ta emot era barn, se till att de kommer ut på isen och i lugn och ro får känna på isen. Kommande lördagar efter premiären kommer vi i stället köra mellan 9.30-11.00.

Det har ju såklart inte undgått någon att 2020 varit det mest annorlunda år för de flesta av oss. Mycket osäkerhet har såklart rått kring hur genomförandet ska gå till, men vi har i samråd med polis tagit fram riktlinjer hur vi vill att Hockeyskolan ska fungera varje lördag.

Såklart gäller FHMs generella råd:


·       Den som är sjuk, även med milda symtom, ska inte delta i aktiviteter alls, utan stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. Insjuknar man under idrottsaktivitet ska man gå hem direkt.

·       Håll en armlängds avstånd till varandra både utomhus och inomhus

·       Tvätta händerna ofta med tvål och vatten

 

 

Inför ispasset

-Endast en (1) anhörig per barn får närvara per tillfälle. Har man två eller fler barn med vill vi ändå att bara en anhörig närvarar. Information om närvaro under ispasset kommer längre ner.

-Kom färdigombytta i så stor utsträckning som möjligt. För er som reser långt är det såklart inte så kul för barnen att sitta fullt ombytta med knutna skridskor i bilen. Men för er som kan så uppskattar vi att barnen kommer färdigombytta och redo att kliva direkt på isen.

-Vi byter om på läktaren och slussar ut barnen via båsdörren vid sarghörnet nera vid matchklockan. Vi ber er att hålla avstånd till varandra


Under ispasset

-Vattenflaskor ska vara uppmärkta så ert/era barn känner igen dem och inte tar fel. Gör det klart för era barn att det är den vattenflaskan som gäller och skulle de inte hitta den, så får de säga till någon av oss ledare så hjälper vi till att hitta den.

-Vi har tillstånd att släppa in 50 åskådare vid match och detta kommer vi även anamma för TKH. Det innebär att ni efter att barnen åkt ut på isen håller er på läktaren (såvida ni inte är med på isen).

-Skulle något hända med ert/era barn så gör vi givetvis allt för att dom ”ska komma på benen” och fortsätta ispasset. Men blir barnet oroligt och vill uppsöka anhörig på plats så får ni gärna närma er isen för att prata med barnet, antingen över plexiglaset eller nere i sarghörnet till höger om matchklockan (där ombyte sker vid allmänhetens åkning).

Efter ispasset

-De barn som bytt om i omklädningsrummet släpps av isen först. Beroende på hur många de är så släpper vi antingen in alla anhöriga samtidigt för att hjälpa barnen, eller så får vi ta det pö om pö.

-Barn som kom färdigombytta släpps ut därefter. Dessa försöker vi slussa ut på ett bra sätt, fem i stöten förslagsvis, där vi kommunicerar vilka barn som kommer så anhörig får möta upp vid ytterdörren till omklädningsrum XX

 

Vi ser oerhört mycket fram emot att få äran att ha era barn på isen i vinter, men flaggar också för att vi måste hjälpas åt att genomföra hösten och vinterns Hockeyskola på ett ansvarsfullt sätt.

Uppdaterad information kommer att delges på hemsida samt via mail. Har ni frågor så är ni hjärtligt välkomna att kontakta mig enligt nedan.

 

Varma Hockeyhälsningar

Patric Fäldt

patric.faldt89@gmail.com

0705899642


Nyhetsarkiv
Hockeyskolan pausas!2020-11-12 17:08
Info v.442020-10-26 20:24
Info v. 432020-10-19 21:50
 
Huvudsponsorer
Våra Sponsorer