SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Arvika Hockey Club
Hockey&Skridskoskolan

Info v. 43
2020-10-19 21:50

Vilken toppenlördag vi hade – igen!


Runt 50 barn på isen, en del nya ansikten och vilka framsteg jag och ni har bevittnat bara sen förra lördagen!

Hoppas ni kände att läktaren var bra som ”omklädningsrum” denna lördag. Jag tyckte det fungerade toppen samt att det kändes väldigt bra och tryggt att kunna sprida ut oss på en större yta. Hoppas också ni såg det lilla bordet nedanför läktartrappen där det fanns SIFs Föräldrafolder (ta gärna ett ex eller bläddra igenom under träningen), namnlappar och penna för hjälmen samt vykort att fylla i om man vill bjuda med en kompis till nästa gång. Och kaffe, kaffe som är så gôtt! Det är gratis men om man vill bidra så finns nästa vecka en lapp med AHCs Swishnummer. Swishar ni en slant och märker den med ”Kaffe Hockeyskolan” så öronmärker vi de pengarna för inköp av diverse saker.


Senaste tillskottet användes i lördags – 100 färgglada bollhavsbollar som vi hade för ”svampplockning” i zonen närmast matchklockan. Ett kul och uppskattat inslag till den högst rimliga kostnaden av 70:-. Så man kan skapa mycket glädje och kreativa övningar med enkla och billiga medel.


Fortsatt kul med många föräldrar på isen som stöttar sina barn med att få ordning på skridskoåkningen. Men viktigt att alla som är på isen har hjälm på huvudet! I takt med att barnen känner sig tryggare i åkningen kan ni med fördel hänga på i skridskobanorna och de andra lite enklare övningar vi genomför med våra nybörjare. Vi kommer fortsätta med enklare hinderbanor och lekövningar även på lördag. Mittzonen kommer vi viga åt lite klurigare övningar som kan göras både med och utan puck och klubba. I zonen närmast Café kommer vi dela av och spela smålagsspel, det är ju faktiskt vad barnen älskar allra mest märker vi.


Slutligen vill jag rikta ett stort, stort tack till alla som är med på isen och styr upp träningen tillsammans med mig. Ni har inte fått någon titel, men jag ser er som lika mycket ledare som mig själv och utan er hjälp hade det inte blivit mycket till Hockeyskola. Då hade det bara varit 50+ glada barn och en vilsen 32-åring på isen och det hade inte varit någon succé rent utvecklingsmässigt. Så ta åt er allihop, även ni som ”bara” ser er som föräldrar som är med era barn på isen. Vi får komma ihåg att Hockeyskolan handlar inte bara om att locka nya hockeyspelare till klubben utan lika mycket om att locka nya ledare!

Som vanligt är det bara att ni hör av er om det skulle vara några frågor och funderingar.


Allt gott och ta hand om er!

Patric

070-5899642

patric.faldt89@gmail.com


Nyhetsarkiv
Hockeyskolan pausas!2020-11-12 17:08
Info v.442020-10-26 20:24
Info v. 432020-10-19 21:50
 
Huvudsponsorer
Våra Sponsorer