SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Arvika Hockey Club
Hockey&Skridskoskolan

Påminnelse och justering av coronarestriktioner för Hockeyskolan
2020-11-05 20:42
Hej på er!

November är över oss och som ni alla vet även en ökad smittspridning i samhället. Än så länge inga ändrade restriktioner för Värmland, men i omgivande län har justerade restriktioner gjort att bl.a idrottsverksamheter stängt ner till mitten/slutet av november.

Men i och med att vi än så länge inte fått nya förhållningsregler här i Värmland har vi för avsikt att bedriva Hockeyskolan på samma sätt som vi gjort hittills i höst.
Men jag vill ändå påminna samt slänga in några justeringar kring våra tidigare direktiv:

- Ombyte sker på stora läktaren (inte lilla läktaren under matchklockan). Helst byter barnet/barnen om så mycket som möjligt hemma.

- Håll avstånd vid ombyte! Senaste gångerna har det stundtals varit väldigt trångt nere vid sarghörnet där skridskor knutits och barn sedan slussats ut på isen. Avvakta tills det är lite glesare och visa hänsyn till varann. Vi kommer inte starta träningen innan barnen är på isen. Ni kan även gå bort till avbytarbåsen på andra sidan för att just knyta skridskorna, släppa ut barnen på isen och sedan bege er till stora läktaren där ni kan följa träningen.

- Endast 1 anhörig per familj. Oavsett om ni har ett eller flera barn med i Hockeyskolan så är det 1 anhörig till deltagaren/deltagarna som får närvara. OBS! Om ni är med som ledare eller "bara förälder" ute på isen så räknas ni som den anhörig som får vara på plats.

- Vi kommer avsluta Hockeyskolan runt 10.45 fr.o.m lördag. Då får vi mer tid att slussa era barn av isen. Knyt då av deras skridskor och fortsätt eventuellt ombyte på stora läktaren så det ej blir trångt!


Vi måste hjälpas åt allihopa så vi kan vi förhoppningsvis få många härliga lördagar tillsammans i vinter!

Nyhetsarkiv
Hockeyskolan pausas!2020-11-12 17:08
Info v.442020-10-26 20:24
Info v. 432020-10-19 21:50
 
Huvudsponsorer
Våra Sponsorer