SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Arvika Hockey Club
Hockey&Skridskoskolan

Information om Skridsko- och Hockeyskolan framöver
2021-10-13 14:46

Vilken otrolig start vi hade på Skridsko- och Hockeyskolasäsongen i lördags. Uppskattningsvis 80 barn på isen under de två timmar vi höll på.

Från och med nu på lördag kommer vi dela upp Skridskoskolan och Hockeyskolan. Skridskoskolan kommer ligga mellan 10.00-10.50 och Hockeyskolan 11.00-12.00. Aktuellt isschema för veckan finns alltid på www.arvikahockey.nu under "Isschema/Dokument" i menyn. Skulle det bli ändringar av tider etc. är vi noga att maila ut den infon samt skriva ut på våra sociala medier, men kan vara bra att slänga ett öga på hemsidan ändå!

Det som skiljer de två skolorna åt är först och främst att vi i Skridskoskolan inte har någon puck på träningarna. Barnen får gärna ha klubba med sig om dom vill, men vi kommer främst fokusera på att under lekfulla och lättsamma former lära oss grunderna i skridskoåkning.

I Hockeyskolan är det också fokus på lekfullt och lättsamt lärande men vi har puck och klubba i många övningar.

Om ni är osäkra var ni tycker ert barn ska hålla till så kan ni maila eller ringa mig, kontaktuppgifter hittar ni längst ner. Sen får man givetvis vara med på båda ispassen om man vill!

Utrustning som är obligatorisk för båda skolorna är skridskor, hjälm med galler och halsskydd. För er som är med i Hockeyskolan behövs också klubba. Vi har en hel del låneutrustning att tillgå, men hör gärna av er om ni behöver låna skridskor, hjälm eller halsskydd så vi kan säkerställa att rätt storlekar finns tillgängligt.

Har ni andra frågor kring Skridsko- och Hockeyskolan är det bara att höra av sig.

Hoppas vi ses på lördag, och glöm inte att bjuda med en kompis!
https://trekronorshockeyskola.se/bjud-in-en-kompis


Patric Fäldt
Arvika HC
patric@arvikahockey.nu
070-5899642


Nyhetsarkiv
Hockeyskolan pausas!2020-11-12 17:08
Info v.442020-10-26 20:24
Info v. 432020-10-19 21:50
 
Huvudsponsorer
Våra Sponsorer