SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Arvika Hockey Club

Tjejhockeydag med FBK Girls på besök
2021-11-28 19:28

Under söndagen välkomnade AHCs F9 (tjejer födda 2013-2015) FBK Girls till Sparbanken Arena för en fullspäckad tjejhockeydag med en historisk första match lagen emellan. Hela 55 tjejer deltog i gemensam träning, lunch och avslutande matchsspel.

Färjestad anlände på förmiddagen i FBK-bussen och dagen började med gemensam träning som en uppvärmning inför matcherna. Ett lekfullt pass med dansstopp i nedsläckt hall och discoljus som avslutning.

 

Efter träningen flög hockeyutrustningen av och lagen samlades i klubblokalen för gemensam lunch och en stund för att träffa nya kompisar vid matbordet. När maten var i magen så begav sig lagen tillbaka till omklädningsrummen för att förbereda sig för match.

 

Hallen än en gång nedsläckt och till tonerna av "Run The World (Girls)" äntrade tjejerna isen gemensamt till den stora publikens jubel! Matcherna spelades på två småplaner enligt Hemmaplansmodellen och det gjordes mål, släpptes in mål, dribblades, åktes skridskor, krockades, passades och bara var helt underbart att se som ledare. Matcherna dömdes av duktiga AHC-ungdomarna Hanna Engström och Eskil Larsson, stort tack för er insats!

Avslutningsvis gjorde Ture Varg ett besök och avslutade dagen på isen med "Vem är rädd för Ture Varg".

 

Vi vill tacka FBK Girls för att ni ville spela er historiska första match mot oss i Sparbanken Arena och vi ser väldigt mycket fram emot ett besök i Karlstad för ett returmöte!

 

Slutligen vill vi tacka alla hockeytjejer, ledare, alla i köket som stekte köttfärs och kokade spaghetti på en alldeles för dålig spis och sedan städade upp den förmodade oredan efter 55 spelare plus ledare, Bröderna Olsson för lån av serveringsutrustning, alla som hjälpte till i sekretariatet, kioskpersonal, Ture Varg och såklart all underbar publik som hejade på hela matchen.

 

Det här gör vi om vilken dag som helst! (bara vi får vila lite).


Nyhetsarkiv
Stena Recycling Cup F122023-03-20 15:58
 
Huvudsponsorer
Våra Sponsorer