SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Arvika Hockey Club
Hockey&Skridskoskolan

Skridsko- och Hockeyskolan startar upp igen!
2022-01-12 16:06

Nu ser vi verkligen jullovet som avverkat och det är dags att köra igång "vårterminen" av Skridsko- och Hockeyskolan!

 

Dock har det hänt en del när det kommer till restriktioner för att vi fortsatt ska få bedriva verksamheten utan att begränsa antalet deltagare på isen och fortsatt få arrangera matcher för A- och U-lag.

Vänligen läs igenom föreningens skrivelser kopplat till pandemin via denna länk:

http://www.arvikahockey.nu/sida/?ID=300093

 

När det kommer till Skridsko- och Hockeyskolan gäller följande:

 

-Då vi får ta in max 50 "åskådare" utan att behöva verifiera vaccinationsbevis så får endast en (1) vuxen per barn följa med in i ishallen. Detta gäller oavsett om ni är med på isen eller ej samt om ni har ett eller flera barn med i Skridsko- och/eller Hockeyskolan. Syskon som inte deltar i Skridsko- och/eller Hockeyskolan får inte heller följa med.

 

-Alla föräldrar som inte är med på isen ska sitta på läktaren med avstånd till närmaste person.

 

-När det kommer till ombyte är det fortsatt läktaren som gäller, inga konstigheter där. Däremot behöver vi vara extra noga med att sprida ut oss för att kunna hålla avstånd. Det blir ofta en flaskhals vid öppningen ut på isen i hörnet. För att lösa det så får ni även nyttja avbytarbåsen på andra sidan för att knyta skridskorna på era barn och eventuellt er själva innan ni går ut på isen därifrån. Deltar ni som förälder inte på isen så är det som sagt läktaren som gäller när barnet väl är ute på isen.

 

-Samma sak gäller när träningen är slut. Undvik trängsel när alla barn ska av isen. Vi ledare kommer göra så gott vi kan att slussa ut barnen från isen.

 

-Vi får alla hjälpas åt så vi kan bedriva träningen på ett så smittsäkert sätt som möjligt. Det viktigaste är ju ändå att vi får köra på säsongen ut och inte ställas i ett läge där vi behöver begränsa grupperna eller i värsta fall ställa in skolorna.

 

Ta hand om er så ses vi på lördag - så kul att köra igång igen!!


Nyhetsarkiv
Hockeyskolan pausas!2020-11-12 17:08
Info v.442020-10-26 20:24
Info v. 432020-10-19 21:50
 
Huvudsponsorer
Våra Sponsorer